Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Si-a luat concediu de paternitate
Stire din Diverse publicata in 26 May 2009.

Fostul prezentatoral emisiunii “Vreau sa fiu vedeta” nu se sfieste sa-si asume faptul ca, in urma cu cativa ani, a facut parte din grupul redus al taticilor care primesc indemnizatie de la stat pentru a sta acasa cu copiii.
Cand a devenit tatic pentru prima oara, Ovidiu Cuncea si-a trimis sotia la munca si s-a “angajat” cu norma intreaga “bona” la fiica sa. Ideea i-a venit la sase luni dupa nasterea micutei Sara, in perioada in care incerca sa se imparta intre proiecte de teatru, televiziune si noile sarcini casnice. “Nevasta-mea a alaptat-o pe Sara pana la sase luni si de atunci si pana la un an si jumatate, doi ani, m-am ocupat numai eu de ea. Mi-am trimis sotia la munca si eu mi-am luat concediu de paternitate. Este poate una dintre cele mai teribile perioade din viata mea. Daca am o neimplinire in viata asta este ca nu pot sa nasc copii, atat de mult ii iubesc!”, i-a marturisit Ovidiu Cuncea, in emisiunea “Dincolo de aparente”, de la Antena 2, Florentinei Fantanaru.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Filmat in timp ce se masturba!
Stirea urmatoare: Cancan » Stirile Orei Trimite prin email Trimite prin YM inchide [x] Trimite acest articol prin email Numele tau Adresele de email ale prietenilor tai, separate prin virgula Mesajul Elan este un barbat atragator, dar mama n-ar fi fost de acord sa am o relatie cu el! »
px

Stiri Asemanatoare

» Şi-a luat Bac-ul la 90 de ani
» Si-a luat adidasi de 540 de dolari
» Ileana şi-a luat bonă filipineză
» Gibson şi-a luat Profă de sex
» Fosta “Zana”si-a luat bona in vizita
» Si-a luat vila de 6,5 milioane $ pentru calarie
» Si-a luat iaht de 2.368.000 euro!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox