Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Si-a luat iaht de 2.368.000 euro!
Stire din Diverse publicata in 20 Mar 2009.

Reporterii CANCAN au aflat ca in urma cu doua saptamani, Diaconescu a fugit pentru cateva ore din Romania, pana in Anglia, ca sa ia in primire una dintre cele mai scumpe ambarcatiuni detinute vreodata de un roman.
Sursele noastre ne-au marturisit ca vineri dimineata Diaconescu a plecat in Anglia, la Plymouth, unde in aceeasi zi, dupa-amiaza, a avut loc “botezul la apa” al iahtului Princess 21 M comandat de celebrul om de televiziune la firma “Princess Motor Yacht Sales”! Practic, a fost vorba de un ultim test, inainte ca ambarcatiunea sa-i fie livrata lui Diaconescu. Cu aceasta ocazie, firma-mama a organizat la iaht si o petrecere de inaugurare. Totul a durat aproape o ora, dupa care, a doua zi (sambata), patronul OTV s-a intors in Romania, intrucat seara avea emisiune in direct. Sursele noastre ne-au spus ca Diaconescu a evitat sa conduca iahtul, cu toate ca are permis: “I-a fost putin frica pentru ca era prima oara cand urca pe el! Are insa timp suficient de acum incolo”.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mihaela Radulescu, acuzata si pentru distrugere
Stirea urmatoare: Fericita ca exista Photoshop »
px

Stiri Asemanatoare

» Şi-a luat Bac-ul la 90 de ani
» Si-a luat concediu de paternitate
» Si-a luat adidasi de 540 de dolari
» Ileana şi-a luat bonă filipineză
» Gibson şi-a luat Profă de sex
» Fosta “Zana”si-a luat bona in vizita
» Si-a luat vila de 6,5 milioane $ pentru calarie

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox