Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Si-a tatuat initialele parintilor pe picior
Stire din Diverse publicata in 25 May 2009.

Asistenta lui Razvan si Dani s-a razgandit in privinta desenelor de pe corp, in momentul in care la matinalul de la Antena 1 a fost invitat un artist tatuator. Bruneta a vrut sa fie insemnata la vedere, pe picior, cu initialele familiei sale.

Vedeta Antenei 1 s-a tatuat gratis la “Neatza cu Razvan si Dani”, in urma cu 10 zile. Desi ascunde in chilotei un fluturas colorat, tatuaj facut in zona pubiana in urma cu un an, Daniela Crudu a vrut si un desen care sa poata fi admirat de toata lumea. Bruneta s-a oferit sa fie tatuata chiar in emisiune, desi invitatul putea sa-si exemplifice talentul pe un manechin. Ea a ales sa poarte pe piciorul stang initialele membrilor familiei sale, respectiv: Floriana, mama, Ani, sora, si Ion, tatal. Cand si-a dat seama ca literele “FAI” formeaza de fapt apelativul “fai”, vedeta s-a temut sa nu fie strigata asa pe strada. Desi s-au amuzat teribil de alaturarea initialelor, colegii ei i-au demontat foarte repede supozitia, explicandu-i ca oamenii care poseda diverse tatuaje nu sunt strigati pe strada dupa denumirile acestora.

Pe larg: click

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gisele Bundchen, insarcinata?
Stirea urmatoare: Paris Hilton vrea doar în filmele lui Tarantino »
px

Stiri Asemanatoare

» Si-a tatuat pe fund numele copiilor ei
» Nico şi-a tatuat buzele şi sprâncenele

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox