Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Un român, cel mai original şomer din Spania
Stire din Diverse publicata in 13 Mar 2009.

Sătul să mai caute în zadar un loc de muncă în Spania, după 8 luni de şomaj, Dragoş Cristian Coman s-a hotărât să publice în ”Diario de Navarra” un anunţ original: ”găseşte-mi de lucru şi îţi dau 15% din salariul meu.” A trecut deja mai bine de o săptămână de când Dragoş a publicat anunţul, dar, după cum a declarat chai el, ”pentru moment, nu a sunat niciun interesat”, relatează Agerpres. Tânărul, copleşit de mediatizarea de care s-a bucurat oferta sa, a explicat că, obosit să tot bată la atâtea uşi, a decis să facă ”ceva diferit pentru a trage atenţia”.
După părerea sa, ”societatea este obsedată de bani”, de aceea s-a gândit că va fi atrăgătoare oferta sa de 15% din salariu în primele şase luni pentru persoana care îi va găsi de lucru.

Pe larg: Libertatea

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Nu-l pot înlocui pe Pintea cu alt bărbat
Stirea urmatoare: Jennifer Aniston şi John Mayer s-au despărţit, din nou »
px

Stiri Asemanatoare

» Un roman Si-a “dotat” masina cu Testicule
» Ori şomer, ori cu salariul mic

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox