Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Două firme din industria auto se pregătesc să vină în România
Stire din Economie publicata in 16 Mar 2008.

Preşedintele Autorităţii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS), Teodor Atanasiu, a declarat, duminică, la Alba Iulia, că, după Ford, alte două firme de prim rang din lume, din industria auto, se pregătesc să vină în România, fără a nominaliza însă care sunt acestea, transmite corespondentul ROMPRES.
Şeful AVAS a precizat că nu poate dezvălui care sunt cele două firme. “Probabil până în această vară vor veni să se prezinte în România şi să-şi spună intenţia”, a adăugat Teodor Atanasiu.
Preşedintele AVAS a declarat, într-o conferinţă de presă, că “venirea companiei Ford la Craiova a însemnat venirea foarte multor investitori din domeniul industriei auto în România”. Teodor Atanasiu a afirmat că e “o goană” după spaţii de producţie sau după terenuri care să aibă acces la utilităţi şi care să fie amplasate în localităţi în care există o forţă de muncă cu calificare corespunzătoare.
“Cred că dezvoltarea industriei auto în România va cunoaşte un ritm foarte accelerat în următoarea perioadă de timp”, a spus şeful AVAS.
Teodor Atanasiu a declarat că “se pare că nu ne vom opri la firma Ford ca mare producător de automobile care va produce în România. Sunt şi alte două firme puternice, de prim rang, din lume care se pregătesc să vină”, a subliniat şeful AVAS.
Atanasiu a mai spus că e “un mare succes” pentru România să devină unul din cei mai mari producători de autoturisme din estul Europei, fiindcă este o industrie cu valoare adăugată mare, o industrie care antrenează foarte multă forţă de muncă calificată şi bine plătită.
“Şi din acest punct de vedere, românii se vor bucura să treacă de la epoca lohn-ului la epoca unei industrii cu valoare adăugată mare, în care calificarea trebuie să fie superioară şi plata pe măsură”, a conchis preşedintele AVAS.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Un şofer a venit din Anglia fără permis de conducere
Stirea urmatoare: Sorin Oprescu ar putea candida la Primăria Capitalei ca independent »
px

Stiri Asemanatoare

» Tăriceanu: O parte importantă a economiei este industria auto
» Audi R8 5.2 FSI V10 Full Chrome la Frankfurt Motor Show 2009
» Renault Sport prezinta Twingo RS 133Cup
» VW Golf 7 surprins involuntar in timpul unei prezentari
» Imagini cu noul facelift BMW Seria 3 Convertible (2010)
» Imagini spion: Citroen C4 (2010)
» ECO-Tuning: Toyota Prius preparata de Tommy Kaira si ASI
» BMW lanseaza Seria 3 GT in 2011
» Retailerii mută războiul pe terenul mărcilor proprii
» A scăzut numărul turiştilor în hotelurile bucureştene

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox