Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

PE a adoptat un raport privind libera circulaţie a lucrătorilor în Europa
Stire din Externe publicata in 18 Dec 2008.

Raportul privind mobilitatea lucrătorilor în Europa, elaborat de Monica Iacob-Ridzi (PPE-DE/PD-L) a fost adoptat la Strasbourg, în plenul Parlamentului European, cu 540 voturi pentru şi 18 împotrivă. Potrivit lui Ridzi, o mobilitate mai mare a muncitorilor va contribui la un grad mai mare de ocupare a forţei de muncă şi la reducerea şomajului în UE. Pe lângă eliminarea necesităţii permiselor de muncă, acesta a mai propus introducerea de programe de integrare socială a lucrătorilor europeni, precum şi alocarea de fonduri suplimentare în această direcţie. În prezent, fondurile sunt insuficiente, doar 2 milioane de euro sunt alocate până în 2013 pentru proiecte de mobilitate. Raportul cere în acelaşi timp ca restricţiile faţă de accesul pe piaţa forţei de muncă să nu mai poate fi impuse fără acordul PE.

Rompres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Cea mai lungă scrisoare adresată lui Moş Crăciun pleacă de la Braşov
Stirea urmatoare: Londra prelungeşte perioada de tranziţie pentru accesul românilor şi bulgarilor pe piaţa forţei de muncă britanică »
px

Stiri Asemanatoare

» PE cere egalitate salarială între femei şi bărbaţi
» PE îşi dă avizul pentru extinderea Acordului UE-Elveţia şi asupra României şi Bulgariei
» PE interzice clonarea de animale pentru consumul alimentar

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox