Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Cristian Cioaca a fost arestat preventiv pentru 29 de zile
Stire din Justitie publicata in 25 Jan 2008.

Poliţistul Cristian Cioacă a fost arestat preventiv pentru 29 de zile

Inspectoratul Judeţean de Poliţie Braşov a primit joi după amiază mandatul de arestare preventivă pentru 29 de zile pentru poliţistul Cristian Cioacă, emis de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie Bucureşti, a declarat pentru ROMPRES Emila Rada, purtător de cuvânt al IPJ Braşov. Potrivit acesteia, odată cu mandatul de arestare, poliţistului i s-a întocmit ordinul de suspendare din funcţie, conform statutului poliţistului. După perioada 29 de zile de arest preventiv, Parchetul Curţii de Apel Braşov poate cere prelungirea mandatului de arestare a precizat pentru ROMPRES Roxana Trif, purtător de cuvânt al Curţii de Apel Braşov.

Magistraţii Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie au decis, joi, emiterea unui mandat de arestare preventivă, începând cu 24 ianuarie, pe numele poliţistului Cristian Cioacă, într-un dosar în care este acuzat de procurorii DIICOT Braşov că a accesat ilegal corespondenţa electronică a soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută în august 2007. Avocatul poliţistului Cristian Cioacă, Florentin Sorescu, a calificat drept ”periculoasă” măsura arestării preventive care a fost decisă de Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie împotriva clientului său. “Hotărârea care s-a luat este periculoasă şi ne trimite cu 18 ani în urmă, în vremea lui Ceauşescu”, a declarat joi, la Piteşti, avocatul Sorescu. În opinia sa, Cristian Cioacă a fost arestat preventiv în dosarul privind violarea corespondenţei electronice a soţiei sale pentru a fi forţat “să recunoască o crimă pe care nu a comis-o”. Florentin Sorescu a mai precizat că poliţistul Cioacă i-a telefonat înainte de a se preda şi i-a cerut să înceapă demersurile pentru a solicita eliberarea sub control judiciar.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Arestarea lui Cioacă este “o măsură periculoasă”
Stirea urmatoare: Hoti romani, arestati la Verona »
px

Stiri Asemanatoare

» Dosarele pentru încredinţarea fiului poliţistului Cioacă, finalizate
» Arestarea lui Cioacă este “o măsură periculoasă”
» Cristian Cioaca are un BMW X5
» Braşov: Camere de luat vederi pe străzile municipiului
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Primul transplant de rinichi făcut la Braşov
» Stolojan: La Justiţie va fi un ministru neimplicat politic
» Braşov: PNL critică modul de desfăşurare a campaniei electorale
» Braşov: Afişele electorale ale PSD, distruse de interlopi
» Braşov: A fost instalat noul prefect

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox