Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dosarele pentru încredinţarea fiului poliţistului Cioacă, finalizate
Stire din Justitie publicata in 31 Jan 2008.

Direcţia Generală pentru Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Braşov a finalizat cele două dosare privind încredinţarea spre creştere a copilului Cioacă Patrik, în vârstă de trei ani, aflat în prezent în grija bunicilor paterni de la Piteşti.Şefa Direcţiei pentru Protecţia Copilului Braşov, Mihaela Maxim, a declarat miercuri, pentru Rompres, că, în cazul dosarului înaintat de familia Ene din Piteşti, sora poliţistului Cristian Cioacă, s-a lucrat câteva zile deoarece “au fost depuse multe acte în sprijinul solicitării încredinţării copilului acestei familii”, a spus Mihaela Maxim.

Miercuri s-a finalizat ancheta socială şi la domiciliul părinţilor Elodiei Ghinescu din Râşnov, care au solicitat şi ei încredinţarea spre creştere a copilului fiicei lor şi al lui Cristian Cioacă. “Joi dimineaţă vom înainta dosarele Tribunalului pentru Minori şi Familie de la Braşov, care va lua o decizie în acest sens”, a spus Mihaela Maxim.

Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a decis, în 24 ianuarie, arestarea preventivă pentru 29 de zile a poliţistului Cristian Cioacă în dosarul în care este acuzat că a accesat fără drept adresa de e-mail a soţiei sale, avocata Elodia Ghinescu, dispărută de la domiciliu la sfârşitul lunii august 2007. Poliţistul a cerut instanţei eliberarea provizorie din arest sub control judiciar, cerere admisă marţi de magistraţii Curţii de Apel Braşov, cu drept de recurs în termen de 24 de ore. Poliţistul va mai rămâne în arest până la expirarea termenului de declarare a recursului, miercuri ora 15,30.

Sursa: ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Motociclist prins de radar cu 213 km/oră
Stirea urmatoare: Alexandru Athanasiu: Alocaţii de stat până la terminarea liceului »
px

Stiri Asemanatoare

» Cioacă revine la Braşov, unde va fi pus în libertate sub control judiciar
» Cioacă rămâne deocamdată în arest
» Poliţistul Cioacă lăsat în libertate
» Cristian Cioaca a fost arestat preventiv pentru 29 de zile
» Braşov: Camere de luat vederi pe străzile municipiului
» Braşov: Corlăţean a votat pentru un guvern puternic şi competent
» Primul transplant de rinichi făcut la Braşov
» Stolojan: La Justiţie va fi un ministru neimplicat politic
» Braşov: PNL critică modul de desfăşurare a campaniei electorale
» Braşov: Afişele electorale ale PSD, distruse de interlopi

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox