Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Dobra (PNL): Actualul preşedinte trebuie schimbat, alt mesaj nu avem
Stire din Politica publicata in 24 Nov 2009.

Liberalii bistriţeni nu sunt decişi asupra modului în care trebuie să acţioneze în turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, dar variantele lor, expuse oficial în cadrul unei conferinţe de presă susţinute marţi, sunt fie să voteze cu Mircea Geoană, fie să stea acasă în ziua votului.

‘Actualul preşedinte trebuie schimbat, alt mesaj nu avem’, a declarat purtătorul de cuvânt al PNL Bistriţa-Năsăud şi prim vicepreşedinte al organizaţiei municipale, Dorin Dobra.

Organizaţia municipală PNL Bistriţa, care a obţinut un scor peste aşteptări la alegerile prezidenţiale din 22 noiembrie, de 21 procente, cu unul mai puţin decât PSD, a organizat, marţi, o conferinţă, prin care a ţinut să le mulţumească bistriţenilor pentru votul dat, în condiţiile în care primarul acestui municipiu este social-democrat.

‘Resursele noastre materiale au fost foarte reduse. Le mulţumim cetăţenilor Bistriţei care au investit în Crin Antonescu şi i-au dat votul. Diferenţa dintre PNL şi PSD pe municipiu, de mai puţin de 500 de voturi, este o reuşită remarcabilă’, a spus liderul acestei filiale, Gelu Muthi.

Întrebaţi cum vor proceda pentru turul al doilea al alegerilor prezidenţiale, liberalii bistriţeni au spus fie că vor sta acasă în ziua votului, fie că vor vota cu partidul care susţine proiectul Johannis, în cazul de faţă PSD.

‘Două categorii sociale – intelectualii şi tinerii, care de câteva bune cicluri electorale au cam stat acasă, considerând că nu au un motiv şi o opţiune clară, de data aceasta au ieşit la vot. Suntem într-o poziţie atât de dificilă, moral vorbind, de a lua o decizie. Mulţi dintre noi, liberalii, am sta acasă în 6 decembrie, sincer vă spun şi cu inima deschisă. Tocmai pentru că aceste două segmente din electoral ne-au dat un gir şi aşteaptă ceva de la noi, va trebui să luăm o decizie. Cred că vom încerca să împingem în faţă cât mai mult din agenda candidatului Crin Antonescu’, a declarat preşedintele organizaţiei TNL Bistriţa, Dan Costin.

PNL a obţinut în primul tur al alegerilor prezidenţiale 15,42% dintre voturi pe judeţ şi 21,06% din voturi pe municipiul Bistriţa. În Bistriţa-Năsăud, pe primele două locuri s-au clasat, însă, PD-L, cu 43,88% din voturi, şi PSD, cu 27,85%.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gutău (PD-L): Votul poporului este suveran şi nu târgurile între oamenii politici
Stirea urmatoare: Băişanu (PNL): Nu voi spriji pe cei care au trădat PNL »
px

Stiri Asemanatoare

» Antonescu: Liberalii şi social-democraţii au reuşit să dea un nou preşedinte al României
» Geoană: Prezenţa mea la sediul PNL, un gest de istorie
» Cazan: Scorul istoric al PNL la Sibiu, datorat lui Iohannis
» Geoană: Acordul PSD+PC cu PNL va depăşi cadrul unei înţelegeri politice
» Băişanu (PNL): Nu voi spriji pe cei care au trădat PNL
» Buzău: Primarii liberali vor susţinerea condiţionată a candidatului PSD
» Dobre (PNL): Mergem pe soluţia cu Geoană
» Sălaj: Organizaţia judeţeană a PSD vrea sprijinul PNL şi UDMR în turul II
» Neamţ: Liberalii îl preferă pe Geoană, lui Traian Băsescu
» Băsescu: O alianţă PSD-PNL riscă să ducă România cu 20 de ani în urmă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox