Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Elena Băsescu se «şcoleşte» la Bruxelles prin cafenele!
Stire din Politica publicata in 10 Mar 2009.

Un portofoliu de europarlamentar ar putea să o transforme radical pe fiica cea mică a preşedintelui. Silueta filiformă a acesteia s-ar putea afla în mare pericol, ca şi cardurile ei de credit.

Stagiatura Elenei Băsescu la Parlamentul European sub oblăduirea părinteasco-politică a europarlamentarului PD-L, Iosif Matula, nu este privită cu ochi buni de colegii acesteia de partid. Mai multe voci din organizaţia de tineret a PD-L s-au revoltat în momentul în care Elena Băsescu a admis că vrea să candideze la europarlamentarele din vară.
Aceleaşi voci susţin că dorinţa Elenei nu este legitimă, având în vedere că aceasta mai mult îşi pierde timpul pe la Bruxelles decât învaţă practici politice europene. Şi alţi eurodeputaţi, de la celelate partide, spun că o văd pe Elena Băsescu stând mai mult prin cafenelele şi restaurantele din sediul Parlamentului European decât la dezbaterile acestuia.
În rest, fiica cea mică a lui Traian Băsescu şi-ar petrece timpul mai mult pe la shopping, conform aceloraşi cârcotaşi. Reale sau nu, aceste acuzaţii s-ar putea confirma, având în vedere că Bruxellesul este plin de fel şi fel de “pericole”, care mai de care mai atractive.

Pe larg: Click

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « «Gay TV» e tapetat cu cofraje de ouă!
Stirea urmatoare: Gigolo elveţian, şantaj de 7.000.000 de euro »
px

Stiri Asemanatoare

» Elena Băsescu, look de 18.000 €
» Elena Basescu, defaimata de Associated Press
» Elena Băsescu, confundată cu Monica Columbeanu
» Elena Băsescu pierde din nou procesul cu Cancan
» Elena Băsescu, stagiară la Parlamentul European
» Elena Băsescu nu mai candidează
» Elena Băsescu: Sunt un simplu tânăr, ca şi voi

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox