Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Elena Băsescu: Sunt un simplu tânăr, ca şi voi
Stire din Politica publicata in 24 Feb 2008.

“Chiar dacă mă numesc Elena Băsescu, sunt un simplu tânăr, ca şi voi”, le-a spus, duminică, fiica cea mică a preşedintelui colegilor ei din Organizaţia de Tineret a PD-L, la începutul discursului rostit în calitate de candidat la funcţia de secretar general al organizaţiei.
“Nu vreau să culeg roadele unei munci pentru care nu am trudit. (…) Tatăl meu a convins mulţi oameni să intre în partid, nu vi se pare normal să mă regăsesc şi eu printre ei?” – a spus Elena Băsescu.
Ea a arătat că în familiile oamenilor politici se întâmplă frecvent ca să fie transmisă copiilor credinţa într-un partid, astfel încât acest lucru “devine tradiţie, şi nu nepotism”.
“Există familii de politicieni români din perioada interbelică, dar şi din prezent, familii britanice, iar preşedintelui SUA nimeni nu i-a imputat că este ‘băiatul lui tata’”, a afirmat Elena Băsescu.
Ea le-a spus colegilor săi că şi-a început cariera politică la fel ca oricare dintre aceştia, distribuind materiale promoţionale şi afişe şi că a fost prezentă în toate organizaţiile, nu numai acolo unde au fost “obişnuiţi” să câştige alegerile.
Elena Băsescu a susţinut că tinerii din PD-L au, prin statut, şanse de afirmare pe care celelalte partide nu le-au oferit, iar 30% dintre locurile eligibile ar putea fi ocupate de ei, dacă se vor dovedi capabili, mai ales că partidul se pregăteşte să intre la guvernare iar organizaţia de tineret este “rezervor de resurse umane”.
“Avem datoria să fim prezenţi în consilii locale, în Parlamentul României şi Parlamentul European, în număr cât mai mare. Avem datoria să nu-i dezamăgim pe cei care ne-au învestit cu încredere” – a afirmat candidata la funcţia de secretar general al PD-L.
Totodată, ea a subliniat că, “pentru a rezista şi a învinge”, OT PD-L are nevoie de solidaritate. “Cele mai mici fisuri vor fi exploatate de duşmanii noştri”, a avertizat Elena Băsescu.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Nico şi Vlad Miriţă reprezintă România la Eurovision 2008
Stirea urmatoare: Îndrăgostiţii nu au fost matinali de Dragobete »
px

Stiri Asemanatoare

» Elena Băsescu nu mai candidează
» În România nu există tradiţie democratică
» Elena Băsescu, look de 18.000 €
» Elena Basescu, defaimata de Associated Press
» Elena Băsescu, confundată cu Monica Columbeanu
» Elena Băsescu se «şcoleşte» la Bruxelles prin cafenele!
» Criză politică în Kuweit
» Nouă grupare politică anti-UE în Cehia
» Elena Băsescu pierde din nou procesul cu Cancan
» Elena Băsescu, stagiară la Parlamentul European

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox