Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Gorj: Ionel Manţog, anchetat pentru ucidere din culpă
Stire din Politica publicata in 25 Nov 2009.

Ionel Manţog, directorul campaniei prezidenţiale a PD-L din Gorj, este anchetat de procurori pentru ucidere din culpă şi vătămare corporală din culpă, a precizat Cosmin Semenescu, procurorul care anchetează accidentul provocat marţi de reprezentantul democrat-liberalilor din judeţ, el considerând că evenimentul a fost încadrat ca accident de muncă.

Fostul lider al PD-L Gorj a fost implicat marţi într-un accident de circulaţie pe raza localităţii Pieptani, comuna Câlnic. Potrivit IPJ, Ionel Manţog a efectuat cu autoturismul BMW pe care îl conducea o depăşire neregulamentară şi a izbit în plin o ambulanţă care circula din sens opus şi avea semnalele luminoase în funcţiune.

În urma accidentului, o persoană a decedat, iar alte patru au fost rănite. Cel care a murit este bolnavul din salvare, un bărbat în vârstă de 57 de ani, din comuna Cătunele, care era transportat la Spitalul din Târgu Jiu cu suspiciune de infarct. În ambulanţă se mai aflau pe lângă şofer, o asistentă medicală, precum şi soţia celui care a decedat. Atât Ionel Manţog, cât şi ceilalţi trei răniţi au fost supuşi unor investigaţii medicale, fiind internaţi imediat.

Ionel Manţog a fost transferat, miercuri, la Spitalul Militar din Bucureşti, după ce le-a cerut medicilor permisiunea de a-şi continua investigaţiile medicale în Capitală. În urma accidentului, el are un traumatism cranio-facial închis, care, potrivit medicilor, nu îi pune viaţa în pericol.

În ce priveşte derularea campaniei prezidenţiale, Cosmin Popescu, preşedintele PD-L Gorj, a precizat că atribuţiile ce-i reveneau lui Ionel Manţog vor fi preluate de el şi de ceilalţi colegi de partid.

Sursa: Agerpres

px
px

Etichete: , , , , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Dolj: Solomon îşi dă demisia dacă Băsescu pierde alegerile la Craiova
Stirea urmatoare: Cazan: Scorul istoric al PNL la Sibiu, datorat lui Iohannis »
px

Stiri Asemanatoare

» Gorj: Mircea Geoană a obţinut 37,2% în judeţ
» Sotul lui Amy Winehouse, în centrul unei noi anchete a politiei
» Mircia Gutău (PD-L) aşteaptă numărătoarea finală a voturilor
» Ion Lungu (PD-L Suceava): Cine râde la urmă, râde mai bine
» Gutău (PD-L): Este posibil să avem alegeri parlamentare anticipate
» Tarhon (PD-L): Alianţa PSD-PNL are puţine şanse de câştig
» Gutău (PD-L): Votul poporului este suveran şi nu târgurile între oamenii politici
» Băsescu: O alianţă PSD-PNL riscă să ducă România cu 20 de ani în urmă
» Tulcea: PSD verifică alegătorii din secţiile speciale
» Două persoane cercetate pentru vot multiplu

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox