Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Aeroportul din Craiova se pregăteşte pentru venirea companiei Ford
Stire din Regionale publicata in 03 Mar 2008.

Preşedintele Consiliului Judeţean Dolj, Ion Prioteasa, a anunţat luni că Aeroportul din Craiova a început să se pregătească pentru venirea companiei Ford la Craiova, iar în acest sens s-a stabilit deja un program atât pentru zborurile de pasageri, cât şi pentru zborurile cargo.
Potrivit preşedintelui CJ Dolj, în fiecare zi de luni pe Aeroportul din Craiova va ateriza o cursă de pasageri care îi va aduce pe specialiştii Ford din Germania şi Anglia, iar în fiecare vineri aceştia vor avea la dispoziţie o cursă care îi va duce înapoi.
De asemenea, de luni până sâmbătă vor ajunge la Craiova câte patru până la şase curse cargo care vor aduce materialele necesare companiei Ford pentru demararea investiţiei la Fabrica de Automobile din Craiova.
“Nu mai există nici un dubiu că Ford vine la Craiova. Este cel mai frumos cadou pe care îl putea face cineva judeţului Dolj. În momentul în care Ford-ul va demara lucrul la Craiova, Aeroportul din Craiova va funcţiona non-stop”, a spus preşedintele CJ Dolj.
Acesta a mai afirmat că se caută o soluţie şi pentru scurtarea drumului de la Aeroportul din Craiova până la uzină, chiar pe calea ferată.
“Sunt lucruri tehnice, de detalii, la care trebuie să ne gândim din timp. Trebuie să avem în vedere şi traficul din zonă, mai ales că este vorba de o arteră foarte circulată”, a arătat Ion Prioteasa.
Potrivit sursei citate, firma Ford Aviation a făcut deja un audit la Aeroportul din Craiova pentru a stabili dacă aeroportul “este pregătit pentru momentul în care va demara investiţia Ford”, iar Ministerul Transporturilor va face un audit la pistă pentru stabilirea greutăţii maxime pe care acesta ar putea-o suporta.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Nouă tehnică de întrerupere a sarcinii
Stirea urmatoare: Primul citostatic românesc pe piaţa americană »
px

Stiri Asemanatoare

» Blue Air, interesată de aeroportul din Craiova
» Prefectul Silviu Dumitru susţine fără nici un dubiu că Ford va veni la Craiova
» Dolj: Solomon îşi dă demisia dacă Băsescu pierde alegerile la Craiova
» Dolj: Mircea Geoană, pe primul loc cu 44,34%
» Ford lanseaza in Romania modelele Ka si Fiesta
» Explozie în aeroportul naţional din Bangkok: un mort, peste 20 de răniţi
» Ford ia în calcul vânzarea Volvo
» Salariaţii Ford doresc o parte din profit pe 2007
» Dolj:PD-L obligat de BEJ să înlăture un mash
» Dolj:PSD cere BEJ să dea jos un banner al PD-L

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox