Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Oprescu -atribuţiile viceprimarilor generali vor fi pe perioadă limitată
Stire din Regionale publicata in 29 Jun 2008.

Primarul general Sorin Oprescu a anunţat, vineri, după alegerea celor doi viceprimari generali ai Bucureştiului, că va colabora “normal şi firesc cu aceştia, “deşi partidele care i-au desemnat nu sunt neapărat premianţi” după alegerile locale.
Edilul-şef a anunţat că delegarea competenţelor către viceprimarii generali o va face săptămâna viitoare, cel mai probabil luni, după ce va avea o discuţie prealabilă cu aceştia.
Oprescu a precizat că toate atribuţiile celor doi aleşi de CGMB – Răzvan Murgeanu şi Robert Ionescu – se vor fi pe termen limitat, deoarece în luna septembrie intenţionează să prezinte o nouă organigramă a municipalităţii.
“Am dorit ca un viceprimar să fie de la PNL, în condiţiile în care PSD nu şi-a exprimat dorinţa, dar a fost atunci, după alegeri o părere de-a mea. Asta nu înseamnă că partidele trebuie să reacţioneze după părerile mele. Am considerat că PSD nu a spus că doreşte să aibă un viceprimar şi atunci am crezut că premianţii de pe podium ar fi fost îndreptăţiţi”, a spus Oprescu.
Pentru a eficientiza principiile din Primăria Capitalei, primarul general a adăugat că va face o evaluare a procesului birocratic pentru a vedea exact “pe ce componente-butoane poate apăsa”, astfel încât sistemul să fie simplificat.
Sorin Oprescu a spus că este posibil să reducă personalul de la serviciul de inspecţie şi control şi să mărească, de exemplu, numărul angajaţilor de la serviciul de relaţii cu publicul.
“Voi prezenta la începutul lunii iulie o parte dintre măsurile pe care doresc să le iau, cele care se impun pentru a rezolva toată ideea de societate comercială a primăriei.Nu puteţi cere nici de la mine ca în două săptămâni să deschid chiar toate sertarele”, a mai spus Oprescu.

Sursa:ROMPRES

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Comisia interministerială: Fetiţa de 11 ani poate face avort în România
Stirea urmatoare: Sfinţii Petru şi Pavel, sărbătoriţi de ortodocşi şi catolici »
px

Stiri Asemanatoare

» Bucuresti: Oprescu s-a întâlnit cu conducerea ACR
» A scăzut numărul turiştilor în hotelurile bucureştene
» Viaţa în Bucureşti, mai ieftină
» Primăria Capitalei vrea să cumpere 150 de troleibuze în următorii 3 ani
» Cod Galben pentru nouă judeţe şi Bucureşti
» Trupa Smokie cântă la Bucureşti
» Concert susţinut de David Bisbal la Bucureşti
» Concerte în Bucureşti oferite de PMB
» Oprescu va aprinde sâmbătă luminiţele de Crăciun
» Distribuirea mandatelor în Bucureşti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox