Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

16 ore cu chilotii lipiti pe piele
Stire din Showbiz publicata in 14 May 2009.

Cantareata Laura Petrescu, alias Lora, se pregateste de lansarea ultimului videoclip alaturi de trupa Wassabi, la piesa “Don?t go, baby”. Materialul video este cu atat mai special cu cat cele patru componente ale formatiei au filmat aproape goale, singura piesa de vestimentatie fiind un slip minuscul de culoarea pielii lipit cu silicon ca sa nu se vada baretele laterale care ar fi stricat efectul de nud.
Marius Moga a reusit sa restabileasca temporar armonia in sanul trupei infiintate de el, Wassabi, convingand-o pe lidera Lora sa revina la sentimente mai bune cel putin pana cand va fi lansat pe piata albumul si cel mai spectaculos videoclip al lor, la piesa “Don?t go, baby”. Buna prietena cu Moga, Laura Petrescu, alias Lora, a acceptat, de dragul acestuia, sa uite o vreme de supararile pe care i le-au pricinuit cele trei colege ale ei si sa apara alaturi de acestea in campania de promovare a albumului, desi, in urma cu cateva saptamani, in urma unui scandal provocat de Lisa, ea a decis sa lase in urma proiectul Wassabi si sa se dedice unei cariere solo. De altfel, blonda a continuat sa se ocupe indeaproape de finalizarea videoclipului, asistand inclusiv la montaj.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Celia, părăsită de iubit în prag de nuntă
Stirea urmatoare: Primele poze sarutandu-se »
px

Stiri Asemanatoare

» Umbla cu chilotii rupti

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox