Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Primele poze sarutandu-se
Stire din Showbiz publicata in 14 May 2009.

Paparazzii Ciao! au obtinut in exclusivitate cadre care ii infatiseaza pe cei doi in ipostaze extrem de tandre. Iulia Vantur si Bogdan Vladau s-au crezut in siguranta in masina si s-au dedat gesturilor pasionale.

Nu mai exista niciun dubiu ca Iulia Vantur si-a revenit total dupa despartirea de Marius Moga. Pe 4 mai CANCAN dezvaluia in exclusivitate ca blonda s-a implicat intr-o relatie cu celebrul manechin Bogdan Vladau. Dovada, cateva fotografii care aratau ca Bogdan si-a petrecut noaptea la Iulia. Paparazzii Ciao! au obtinut insa, dovada de netagaduit.
Cel mai nou numar al revistei, care a aparut astazi pe piata, publica o serie de fotografii care ii infatiseaza pe Iulia si pe Bogdan intr-un moment extrem de pasional. Profitand de intimitatea masinii vedetei Pro TV si mizand pe faptul ca nu-i vede nimeni, cei doi s-au imbratisat si au inceput sa se sarute. In clipa in care a observat ca sunt fotografiati vedeta a incercat sa se ascunda aplecandu-se sub volan. Oricat ar vrea, Iulia nu mai are cum sa nege faptul ca este implicata in aceasta poveste de dragoste nascuta la cateva luni dupa despartirea de Marius Moga.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « 16 ore cu chilotii lipiti pe piele
Stirea urmatoare: Gina Pistol a spus “Da”! »
px

Stiri Asemanatoare

» Sexy tripletele au pozat pentru prima dată, exclusiv pentru Libertatea

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox