Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

A pus-o sa masoare penisuri
Stire din Showbiz publicata in 16 May 2009.

Sotia lui Pepe socheaza din nou. Dupa ce l-a convins pe Lis sa o ia pe Oana de sotie, bruneta a supus-o si pe Cosmina Pasarin la o proba destul de grea. Invitata sa povesteasca una alta, Cosmina a avut parte de o surpriza de proportii.
Gazda a vrut sa-i testeze precizia, supunand-o unui test care a facut-o sa roseasca. Zavoranca a ascuns in spatele unui paravan semitransparent mai multi barbati dezbracati.
Lumina puternica din spatele paravanului lasa sa se vada perfect conturul fiecarui model in parte, incluzand zonele intime.
Folosindu-se de aceasta imagine Cosmina a fost rugata sa estimeze dimensiunile fiecarui barbat in parte. Dupa ce si-a dat cu parerea, vadit incurcata de situatie, dar demonstrand o oarecare pricepere, invitata a fost intrebata care dintre acestea i s-ar potrivi.
“Cea de cinci centimetri”, a spus Cosmina razand. In acel moment a venit a doua surpriza. Penisurile de dupa paravan nu erau decat vibratoare din plastic, asa ca Zavo i l-a oferit pe cel de cinci centimetri, sa-l ia acasa. Brusc, Pasarin s-a razgandit si l-a cerut pe cel de 25.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Iri a impartit, o noapte, canapeaua cu o blonda
Stirea urmatoare: Merge cu tatal ei in cluburi »
px

Stiri Asemanatoare

» Pentru a face copii, calaresc penisuri uriase

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox