Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Pentru a face copii, calaresc penisuri uriase
Stire din Diverse publicata in 07 Apr 2009.

Sute de mii de oameni s-au adunat la sfarsitul saptamanii trecute la Kawasaki pentru a participa la “Falusul de Otel”, un carnaval bizar pe care japonezii, dar si occidentalii, il onoreaza an de an cu credinta ca le va merge mai bine atat in viata intima, cat si in plan profesional. Nu trebuie decat sa atingi sau, ma rog, sa mangai unul dintre uriasele penisuri din lemn sau plastic pentru a avea aceste rezultate.
Distractia e maxima, fara indoiala, si participantii se inghesuie sa se fotografieze calarind falusurile care sunt scoase pe strazi, ca la defilare. Unii chiar mimeaza sexul, fara jena, desi in public se afla multi copii.
Multi dintre occidentalii care vin la Kawasaki pentru festival au probleme de fertilitate si spera ca, dupa ce participa la tot ceremonialul, care include si vizite la templu, vor reusi sa aiba copii.
De la carnaval nu lipsesc nici travestitii sau homosexualii, care vad in acesta o ocazie sa-si expuna, fara inhibitii, orientarile sexuale. Intregul eveniment este, evident, si o imensa afacere de pe urma careia profita hotelierii – de obicei camerele trebuie rezervate cu cel putin o jumatate de an inainte -, proprietarii de restaurante si micii comercianti ambulanti care vand felicitari, cani si tot felul de suveniruri inscriptionate musai cu falusuri. Se vinde excelent si inghetata pe bat care, ati ghicit, are tot forma de penis!

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Loredana Groza vrea să înfieze un copil
Stirea urmatoare: De ce i-a lasat instanta copilul Mihaelei Radulescu »
px

Stiri Asemanatoare

» A pus-o sa masoare penisuri

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox