Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Actrita Maria Dinulescu a filmat cel mai recent videoclip al Depeche Mode
Stire din Showbiz publicata in 10 Jun 2009.

Actrita romanca Maria Dinulescu a filmat videoclipul “Peace” al trupei Depeche Mode, care va fi lansat in curand, un clip caruia i s-a impus o atmosfera est-europeana. Proiectul a fost filmat timp de trei zile si este semnat de regizorii francezi Jonas si Francois, care au regizat si videoclipul “4 Minutes” al Madonnei.

Clipul a fost filmat la Bucuresti si Ploiesti, dar si intr-un tren personal care circula intre cele doua orase. Pentru aceasta filmare, echipa a inchiriat un vagon de tren care a plecat din Bucuresti la ora 6.00 dimineata. Actrita a povestit ca au existat pasageri care doreau sa urce exact in acel vagon, nestiind ce se intampla. “Au vrut sa filmeze mai mult in locuri vintage”, a spus actrita despre echipa de filmare. Maria Dinulescu a spus ca personajul sau se intoarce dintr-un trecut comunist intr-un prezent pe care nu il mai recunoaste. “Practic, au vrut sa faca un videoclip despre un timp care pentru ei nici nu a existat”, a completat actrita.

In videoclip exista inclusiv un autoturism Dacia vechi. Si pentru ca a trebuit sa joace rolul unui militar, Maria Dinulescu a cerut ajutorul echipei masculine. “Ma uitam la ei cum se misca un barbat, cum reactioneaza”, a spus aceasta. “Dupa aia aveam discutii asa, ca baietii”, a mai adaugat aceasta.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Gina si Lili fac echipa la Polul Nord
Stirea urmatoare: Tare ii mai place viata! »
px

Stiri Asemanatoare

» Actriţa americană Jennifer Aniston a împlinit 40 de ani
» Marea actriţă Dina Cocea a încetat din viaţă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox