Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Tare ii mai place viata!
Stire din Showbiz publicata in 10 Jun 2009.

Momentul a avut loc in parcarea din fata blocului unde locuieste cantaretul. Enache tocmai ajunsese cu masina acasa si lua niste pungi din portbagaj. Atunci a aparut si tanara. El s-a oprit din treburi, s-au salutat zambitori si, instinctiv, s-au apropiat unul de celalalt si s-au pupat ca si cum se stiau dintotdeauna. In cele cateva secunde cat a durat intreaga scena, tanara si-a lipit ochii de cantaret, iar el a cuprins-o tandru cu o mana de sold. Nimic insa nu mai surprinde cand vine vorba despre Enache.
De multi, multi ani, sotia lui, Corina, stie despre existenta amantei, adica de prezentatoarea TV Iuliana Marciuc, insa nu si-a pus problema vreodata sa divorteze.
Ei au impreuna o fata de 12 ani si traiesc ca o familie aparent normala, iar, de partea cealalta, Iuliana Marciuc accepta si ea aceasta situatie.
La 43 de ani, cantaretul nu se plange, asadar, ca e nevoit sa petreaca timpul in doua parti, ba, mai mult, iata ca pasiunea lui pentru femei continua sa arda ca o flacara puternica!

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Actrita Maria Dinulescu a filmat cel mai recent videoclip al Depeche Mode
Stirea urmatoare: Câştigătorul de la Loto e pompier? »
px

Stiri Asemanatoare

» Lazariuc îşi riscă viaţa pentru nepotul lui Ţiriac
» FMI scumpeste viata romanilor
» A avut viata dubla ca sa isi salveze fiul criminal

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox