Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Acuzatiile aduse Mihaelei Radulescu s-ar putea agrava
Stire din Showbiz publicata in 06 Apr 2009.

Aventura divei cu organele de politie judiciara este departe de final. Scandalul a izbucnit in martie, din fata hotelului Rin, cand aceasta ar fi luat unei echipe de paparazzi mai multe bunuri si chiar ar fi distrus legitimatia de serviciu a unuia dintre ei. Politia s-a autosesizat, iar Mihaela a fost acuzata de furt si distrugere. Vedeta avea mari sanse sa scape de raspunderea penala daca ziaristii atacati ar fi iertat-o si nu ar fi depus plangere. Surse apropiate anchetei ne-au spus ca, dupa incident, anchetatorii au luat in calcul mai multe afirmatii publice ale ziaristilor si au stabilit ca Mihaela a comis o fapta cu violenta.
Drept urmare, joi, realizatoarea TV a fost invitata la sediul Sectiei 26 pentru a fi interogata. Cu aceasta ocazie, sursele noastre ne-au spus ca este foarte posibil ca Mihaelei Radulescu sa i se aduca la cunostinta noile acuzatii. Mai grav este ca daca se stabileste oficial ca vedeta a comis o talharie, atunci aceasta ar urma sa fie anchetata indiferent daca presupusele victime refuza sa depuna reclamatie. In Romania, talharia este considerata o fapta foarte grava, care se pedepseste cu 3 pana la 18 ani de puscarie.
In aceeasi zi, dar la o ora diferita, este asteptat si iubitul acesteia, Dani Otil, pentru a da declaratii in calitate de martor.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Au fost impreuna in Israel
Stirea urmatoare: Vedeta porno casatorita cu unchiul ei divorteaza! »
px

Stiri Asemanatoare

» Mihaela Radulescu, acuzata si pentru distrugere
» Dosarul Mihaelei Radulescu s-a blocat la Parchet

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox