Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Au fost impreuna in Israel
Stire din Showbiz publicata in 06 Apr 2009.

Cantareata si omul de afaceri au zburat cu acelasi avion, joi seara, de la Bucuresti spre Tel-Aviv. La intoarcere, sambata seara, cei doi au luat, culmea coincidentei, aceeasi cursa, iar duminica dupa amiaza au fost surprinsi de paparazzii Cancan in timp ce au luat masa impreuna la restaurantul “Casa Doina”
din Capitala.
La doar cateva zile de cand Anna Lesko a licitat si si-a adjudecat fotografia cu Elan Schwartzenberg la expozitia organizata de Mihaela Berciu, sora lui Pepe Berciu, patronul clubului “The office”, in cadrul unei campanii impotriva violentei, cantareata a fost vazuta imbarcandu-se in acelasi avion in care se afla si omul de afaceri. Mai exact, joi seara, cantareata a zburat spre Israel, unde avea de sustinut un concert, cu aceeasi aeronava cu care Elan Schwartzenberg alesese sa plece intr-o calatorie de afaceri la Tel-Aviv. Cunoscandu-se de mai multa vreme, cei doi s-au salutat si au discutat pe toata durata zborului, facandu-si astfel mai placut voiajul.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « S-a hrănit cu fecale de urs în România
Stirea urmatoare: Acuzatiile aduse Mihaelei Radulescu s-ar putea agrava »
px

Stiri Asemanatoare

» Soţii Obama au fost la un pas de divorţ
» S-au sinucis impreuna
» Împreună, de un an şi jumătate
» Porturile au fost închise la Constanţa
» Aproximativ 37.000 de dascăli au fost în grevă

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox