Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Angelina vrea un copil cu fratele ei! O fi înnebunit de tot?
Stire din Showbiz publicata in 07 May 2009.

Pentru că iubitul ei, actorul Brad Pitt (45 de ani), i-a impus restricţie la adopţii timp de un an, frumoasa Angelina Jolie (33 de ani) s-a hotărat: vrea un copil cu fratele ei mai mare, James Haven Voight (35 de ani). Diva a anunţat de curand că intenţionează să infieze un micuţ impreună cu James, veste care l-a scos din sărite pe actualul partener de viaţă.

Deşi este deja mamă a şase copii, trei biologici şi trei adoptaţi împreună cu Brad Pitt, Angelina Jolie a declarat în repetate rânduri că vrea o familie cât mai numeroasă şi că ar dori să mai înfieze micuţi. Speriat de patima consoartei pentru adopţii, Brad Pitt i-a interzis frumoasei dive să mărească numărul familiei cu nou-veniţi din ţări sărace, măcar pentru o perioadă de un an, ameninţând-o că va rupe relaţia dacă nu-i va respecta dorinţa. Cu toate acestea, Angelina, 33 de ani, şi fratele ei mai mare cu doi ani, James Haven Voight, s-au sărutat în public în urmă cu trei ani, spre stupoarea fanilor din întreaga lumeAngelina se pare că este dispusă să-şi asume riscul, ea anunţând de curând că vrea să adopte un copil împreună cu fratele ei, James. Vestea a căzut însă ca un trăsnet asupra lui Brad Pitt.

Pe larg: Libertatea

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Presedintele SUA sta la coada la hamburgeri
Stirea urmatoare: Prezicătoarea Carmen Harra, despre Monica Columbeanu: «Va mai avea un soţ» »
px

Stiri Asemanatoare

» Angelina a plans de ziua ei
» Angelina si Brad vor mai avea un copil peste o luna
» Angelina a vrut sa se sinucida
» Angelina se automutileaza
» Angelina: «A venit vremea să cunosc şi alţi bărbaţi»
» Angelina şi Brad, la cuţite. Pitt are interzis la sex
» Angelina, arestata
» Angelina s-a facut blonda
» Catwoman Angelina

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox