Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Au inceput sa iasa iar separat
Stire din Showbiz publicata in 27 Apr 2009.

Sotia miliardarului Irinel Columbeanu este la fel de prezenta ca si pana acum in cluburi si la mondenitati. In timp ce Iri a lipsit o perioada din prim-planul vietii de noapte bucurestene, consoarta lui a fost mai activa ca oricand. Vineri noapte, Moni a iesit cu fetele la Fratelli, unde s-au distrat pana dupa miezul noptii. Din fotografiile realizate de paparazzii CANCAN se vede foarte clar ca sotul ei nu a fost “invitat” la mica lor petrecere. Insa si-a trimis un “spion” – pe Miko, nasul lor de cununie – care le-a insotit pe fete la cea de-a doua destinatie, zona Sala Palatului.
La ora doua, Moni si amicele ei au parasit clubul si, desi parea ca vor merge acasa, au facut o noua oprire la un pub din centrul Capitalei, unde s-au distrat pana spre dimineata. Se pare ca gasca fusese invitata la aniversarea unei prietene de-a Monicai care implinise 30 de ani.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Hrebenciuc Jr., atacat in fata casei!
Stirea urmatoare: Vrea un copil cu fosta iubita »
px

Stiri Asemanatoare

» N-a mai putut să iasă cu maşina din sensul giratoriu
» Parlamentarii au început dezbaterile asupra bugetului de stat
» Au început consultările preşedintelui cu partidele care au trecut pragul electoral

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox