Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Hrebenciuc Jr., atacat in fata casei!
Stire din Showbiz publicata in 27 Apr 2009.

Hrebe Jr. a ajuns sambata seara acasa cu masina si in fata casei (situata pe o strada retrasa, linistita) a coborat de la volan, fara sa scoata cheile din contact, ca sa deschida poarta si sa intre in curte. In cateva secunde insa, cand s-a intors spre masina, a observat ca un barbat a urcat la volan si a demarat in tromba! Exact cum i se intamplase si lui Gigi Becali, care lasase cheile in contact, cat a intrat pentru cateva minute intr-un bar din Pipera. Surse din anturajul familiei Hrebenciuc ne-au marturisit ca Andrei a depus imediat plangere, tatal sau insistand sa nu faca nimic fara stiinta politiei. De altfel, persoane apropiate anchetei spun ca exista deja si un cerc de suspecti. Paguba provocata fiului lui Viorel Hrebenciuc este cu atat mai mare cu cat el tinea in torpedoul masinii toate actele de identitate.
Contactat de reporterii CANCAN, Hrebe Jr. ne-a confirmat furtul masinii. “Este adevarat, insa nu pot sa va ofer mai multe detalii, intrucat doresc sa las politia sa-si faca treaba”, ne-a declarat Andrei.
Dupa ce Hrebe Jr. a reclamat furtul BMW-ului, mai multe filtre ale Brigazii de Politie Rutiera au fost instalate in Bucuresti. Mai mult, sursele noastre din politie sustin acum ca persoana care a furat masina a actionat cu premeditare si, cu siguranta, are si complici: “In astfel de cazuri, furturile sunt planuite atent. Victima este urmarita, iar hotii actioneaza doar atunci cand stiu ca nu pot fi prinsi in flagrant.”

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A ajuns vedeta in “Bild” dupa ce a luat o minge in cap
Stirea urmatoare: Au inceput sa iasa iar separat »
px

Stiri Asemanatoare

» Este “atacat” cu mesaje de amor pe Facebook

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox