Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Avertizeaza barbatii prin mesajele de pe tricou
Stire din Showbiz publicata in 11 Apr 2009.

Dupa multe experiente traite cu barbati care uitau sa-si mai ia privirile din decolteul ei, cantareata voia sa capteze atentia masculilor prin altceva decat voluminosul ei bust. Ca sa o ajute, fratele ei i-a facut cadou un tricou pe care era inscriptionat mesajul : “Va rog sa ma priviti in ochi cand vorbesc cu dumneavoastra!”.
Celebra in primul rand pentru faptul ca a facut parte din trupa Andre, Andreea Antonescu recunoaste ca isi datoreaza o parte a notorietatii si decolteului ei extrem de generos. Micuta blonda realizeaza ca primul lucru prin care se face remarcata intr-o companie masculina sunt sanii ei, desi complimentele primite pe cale verbala se refera la ochi si buze.
Flatata la inceput de aceasta fascinatie pe care o exercita bustul asupra barbatilor, blonda a devenit destul de repede iritata de privirile insistente ale acestora, moment in care fratele ei i-a venit in ajutor cu un cadou inedit.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Pavel Stratan, agent electoral pentru comunisti
Stirea urmatoare: S-a sarutat cu logodnicul unei finaliste la “Miss Romania” »
px

Stiri Asemanatoare

» Bărbaţii miros a brânză, iar femeile a ceapă
» Mazăre îl avertizează pe Băsescu
» Bărbaţii au pensii mai mari cu 56 la sută decât femeile

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox