Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Banica Jr. a intrat in gura groparilor
Stire din Showbiz publicata in 08 Apr 2009.

Sotul Andreei Marin nu isi lasa prietenii la greu. Ieri Stefan Banica Jr. i-a fost alaturi actorului Dan Cocis, care si-a condus soacra pe ultimul drum. Prezenta artistului la cimitirul Pipera a fost imediat observata de un angajat, care l-a comentat cu colegii sai nu tocmai de bine.
In numele prieteniei care il leaga de Dan Cocis, de pe vremea cand au jucat impreuna in filmul “Liceenii Rock?n?roll”, prezentatorul emisiunii “Dansez pentru tine” a participat la ceremonia funerara ivita in familia prietenului sau. Mama Oanei, sotia lui Dan Cocis, a fost inmormantata ieri in prezenta rudelor si a prietenilor apropiati. La cimitir si-a facut aparitia, printre altii, si vedeta Prima TV Virgil Iantu. Stefan Banica Jr. a fost imediat luat in colimator de un gropar, care nu s-a abtinut de la comentarii, spunand: “Ia uite-l si pe asta! Vine la inmormantarea unor prieteni, dar pe la tatal lui nu trece deloc”. Actorul Stefan Banica a decedat in mai 1995.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mihaela Radulescu, audiata la politie
Stirea urmatoare: Moni, la control pentru sarcina »
px

Stiri Asemanatoare

» Monica Columbeanu a intrat in politica
» Banica Jr. purta adidasi contrafacuti
» A intrat peste Kate Moss in masina
» Ungaria a intrat în recesiune
» Spania a intrat în recesiune
» Marea Britanie a intrat în recesiune

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox