Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Cautata de politie pentru scandal
Stire din Showbiz publicata in 22 May 2009.

Pictorita Mariana Calfa si-a facut in cartier faima unei petrecarete foarte zgomotoase, pentru acest lucru primind de doua ori vizita politiei din Dobroiesti.

Dupa o poveste de amor scurta si tumultuoasa pe care a avut-o cu cantaretul Gheorghe Gheorghiu, pictorita Mariana Calfa a inceput sa declare peste tot ca nu o mai intereseaza barbatii pentru ca nu mai vrea sa fie dezamagita. Se pare insa ca blonda a inlocuit amorul cu distractia, ea organizand petreceri de pomina in curtea castelului pe care si l-a construit in comuna Dobroiesti de langa Bucuresti. Nu o data zgomotul infernal pe care l-au produs reuniunile ei nocturne cu prietenii i-a innebunit pe vecini si acestia au apelat la ajutorul politiei. Recent politia a fost sesizata la 112 de niste cetateni care locuiesc in apropierea Marianei ca se aude o galagie groaznica din curtea acesteia. Cativa politisti de la postul de politie din Dobroiesti s-au prezentat atunci la ea, confirmand informatia furnizata de vecini. Dupa o discutie cu Mariana, care a promis ca nu va mai face zgomot, politistii i-au dat acesteia un avertisment. La scurt timp dupa acest incident au mai urmat si altele, organele de politie fiind si de aceasta data sesizate. In urma reclamatiei telefonice primite din partea vecinilor, politistii s-au deplasat din nou la domiciliul Marianei Calfa, care a refuzat sa deschida poarta.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « A trecut la cupa C
Stirea urmatoare: Pretinde ca este fata lui Mel Gibson »
px

Random Posts

» Soţia lui Flavio Briantore, sexy la plajă
» Şoc! La ştiri, în pantaloni cu penis
» Will Smith, pe primul loc în box-office-ul nord-american
» Europarlamentarii Marian Zlotea şi Sebastian Bodu pledează pentru anularea taxei auto
» Chişinău: Au fost deschise patru secţii de votare pentru românii din Republica Moldova
» Patriciu crede că statul e prost, prin definiţie
» Vâscul, simbol al păcii şi bucuriei
» Lili Sandu preferă seniorii, neapărat cu bani
» Ecaterina Andronescu: Am votat pentru profesioniştii în politică
» Cluj: Preşedinţii PD-L şi PNL s-au salutat

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox