Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Pretinde ca este fata lui Mel Gibson
Stire din Showbiz publicata in 22 May 2009.

Binecunoscutul actor australian Mel Gibson trece printr-o perioada mai mult decat agitata. Implicat intr-un divort de milioane de dolari, cu o amanta care este insarcinata, actorul s-a trezit cu o alta problema pe cap.
O australianca, Carmel Sloane, in varsta de 33 de ani, sustine ca este fiica sa, de la care Mel are chiar si un nepot. Pictorita Carmel Sloane sustine ca a venit pe lume in urma unei aventuri de o noapte cu mama sa, pe cand Mel nu era un superstar. Sloane, care are un fiu in varsta de 13 ani, este de acord sa se supuna unui test ADN pentru a dovedi ca spune adevarul. Aventura dintre celebrul actor australian si mama lui Carmel, Marilyn, s-a produs in 1976, cand Mel a luat-o in masina pe tanara care facea autostopul, cei doi ajungand sa faca amor pe bancheta din spate a automobilului. Mel si Marilyn nu s-au mai revazut niciodata, starul nestiind ca iubita lui de o noapte ramasese insarcinata.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Cautata de politie pentru scandal
Stirea urmatoare: In fundul gol la Cannes »
px

Stiri Asemanatoare

» Iubita lui Mel Gibson, maritata cu un drogat
» Pretinde ca e asexuat

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox