Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Corina si-a linistit bebelusul cu uscatorul de par
Stire din Showbiz publicata in 11 Apr 2009.

Cantareata si-a familiarizat fiul, pe Robin Ioan, in varsta de aproape cinci luni, atat cu calatoriile cu masina personala, cat si cu avionul. Desi la inceput a avut emotii in ceea ce priveste comportamentul bebelusului in mijloacele de transport, ea a observat ca acesta se comporta exemplar. De asemenea, micutul e foarte receptiv la tot ceea ce il inconjoara si ii plac zgomotele produse de diferite aparate electrocasnice.
Corina nu scapa nicio informatie despre nou-nascuti. Solista si-a procurat datele despre bebelusi din carti, din mediul online, dar si de la medicul pediatru. “Mersul cu masina e terapie pentru Robin Ioan. Si avionul la fel. De asemenea, ii place zgomotul de la fohn sau de la aspirator. Cand avea colici, porneam uscatorul de par si bebelusul nu mai plangea”, ne-a povestit tanara mamica.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Monica Anghel isi schimba meseria
Stirea urmatoare: Fura sotiile altora »
px

Stiri Asemanatoare

» Corina si-a crestinat baietelul!
» Madalin Voicu si-a scos bebelusul la cafenea
» Corina şi-a dus la mare copilul de 5 luni
» Corina, de nerecunoscut după ce a născut

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox