Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Fac sex la telefon
Stire din Showbiz publicata in 29 May 2009.

Desi s-a zvonit ca s-a impacat cu fostul ei iubit, actorul Owen Wilson, cel care a incercat sa se sinucida dupa ce a fost parasit de ea, vedetei hollywoodiene Kate Hudson i s-au aprins calcaiele dupa ex-amantul Madonnei, jucatorul de baseball Alex Rodriguez.
Conform unor surse din anturajul actritei, Kate si Alex formeaza un cuplu si sunt foarte indragostiti unul de celalalt. Ei sunt atat de amorezati ca nu pot rezista fara sa faca sex. Cum insa agendele lor de lucru sunt foarte incarcate si doar rar reusesc sa se afle amandoi in acelasi oras, cei doi “porumbei” incearca sa pastreze pasiunea in relatia lor prin telefon. Astfel ca Alex si Kate se excita la telefon, vorbindu-si vulgar, mai ceva ca la linia fierbinte.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Sharon Stone nu poarta sutien
Stirea urmatoare: “Tom nu ma mai satisface” »
px

Stiri Asemanatoare

» Nu mai are voie sa raspunda la telefon

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox