Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Nu mai are voie sa raspunda la telefon
Stire din Showbiz publicata in 24 Apr 2009.

Fosta vedeta a stirilor sportive de la Antena 1 nu mai vorbeste direct cu presa, Sabin Ivanof, sotul ei, a pus monopol pe mobilul ei si a decis, se pare, sa mijloceasca orice conversatie cu jurnalistii, sperand ca astfel va putea controla articolele din tabloide.

Desi nu mai face parte din lista de vedete a niciunui post de televizune, Simona Patruleasa nu a scapat de clauza de confidentialitate, chiar daca de data aceasta nu este prevazuta in niciun contract. Sabin Ivanof, sotul ei, s-a erijat in PR-ul personal al vedetei si a decis sa controleze tot ce apare in presa despre fosta stirista. Primul pas a fost sa-i “confiste” telefonul si sa preia invariabil discutiile cu jurnalistii care se arata interesati de soarta ei. Nemultumit de titlurile din ultima perioada referitoare la plecarea Simonei de la Antena 1, sotul grijuliu a ales sa se ocupe personal de schimbarea situatiei, asa ca, orice intrebare legata de consoarta sa isi gaseste raspunsul la el.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Ea este cea mai grasă femeie gravidă din lume
Stirea urmatoare: Parasita de amant pentru ca nu i-a fost fidela »
px

Stiri Asemanatoare

» Fac sex la telefon

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox