Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Parasita de amant pentru ca nu i-a fost fidela
Stire din Showbiz publicata in 24 Apr 2009.

Blonda care il asista pe Mihai Morar in emisiunea “Rai, da’ buni” de la Antena 2, Marina Dina, a fost parasita de iubitul ei dupa ce Luis Lazarus i-a demascat incercarea de a-l seduce in direct la TV. Indignat de tradarea ei, partenerul Marinei, care este casatorit, a rupt imediat relatia cu ea, chiar daca pana atunci se aratase foarte tolerant cu capriciile ei.

Asistenta din emisiunea “Rai, da’ buni” de la Antena 2, Marina Dina, a intrat vijelios in 2009 si pare sa o tina tot asa. Dupa ce in luna februarie a facut un accident de masina, lovind o femeie si alte trei autoturisme, blonda a fost parasita si de iubit. Motivul acestui ultim eveniment din viata ei a fost infidelitatea, de care partenerul ei a aflat dupa ce Luis Lazarus a prezentat chiar la ea in emisiune o convorbire telefonica destul de elocventa in acest sens. Iubitul Marinei, proprietarul unei cafenele de fite pe bulevardul Decebal din Capitala, s-a indignat teribil cand a auzit-o in inregistrare pe blonda spunandu-i lui Lazarus ca el este barbatul langa care ea ar putea sa fie fericita si a decis sa rupa imediat relatia cu aceasta. Potrivit unor surse neoficiale din anturajul Marinei, iubitul ei nu a putut sub nicio forma sa treaca peste duplicitatea ei, chiar daca nici el nu era chiar in regula cu standardele morale, fiind casatorit. Ranit in orgoliu, barbatul i-a spus Marinei sa-si faca bagajele si sa se mute din apartamentul pe care acesta il inchiriase pentru ea. Ramasa fara iubit si, mai ales, fara sprijinul financiar pe care i-l oferea acesta, blondei nu i-a mai ramas alta solutie decat sa se mute inapoi la parintii ei in zona Dristor.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Nu mai are voie sa raspunda la telefon
Stirea urmatoare: I-a spart parbrizul lui Morar din cauza Zavorancei »
px

Stiri Asemanatoare

» Celia, părăsită de iubit în prag de nuntă
» Sheryl Crow, părăsită de iubit
» Madonna, părăsită de dădacă
» Rihanna, părăsită pentru o femeie de 40 de ani
» Gina Pistol, parasita de Nicola pentru ca il stresa sa o ia de nevasta

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox