Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

I-a spart parbrizul lui Morar din cauza Zavorancei
Stire din Showbiz publicata in 24 Apr 2009.

Oana Zavoranu a mai taiat un coleg de breasla de pe lista. Enervata de comentariile acide ale lui Daniel Buzdugan la adresa emisiunii pe care o va modera din 9 mai la Kanal D, bruneta l-a facut praf printr-un mesaj care l-a infuriat atat de tare, incat nu si-a mai putut controla pornirile. Si toate acestea s-au intamplat in Vinerea Mare.

Despre scandalul dintre Mihai Morar si Oana Zavoranu s-au scris multe. Desi cei doi au devenit dusmani in cadrul unei emisiuni in direct, bruneta a pastrat o relatie de amicitie cu colegul lui Morar, Daniel Buzdugan. Insa, si povestea aceasta a luat sfarsit in Vinerea Mare. Ca de obicei, Morar si Buzdugan au gazduit matinalul de la Radio ZU, unde tema de discutie aleasa a fost “Oana Zavoranu si emisiunea ei”. Nesansa a facut ca Pepe, sotul Oanei, sa fie in masina la ora aceea si sa nu guste catusi de putin glumele lor. Aprecierile de genul “Unde putea sa se duca Oana decat la canal (n.r. – Kanal D)” sau “Cine o sa vina, ba, la emisiunea ei? Ma-sa?” sau “Cum sa ia 20.000 de euro?! Cine i-ar da?” sau “E de cacao!” l-au infuriat atat de tare, incat i-a interzis Oanei sa mai vorbeasca despre si cu Buzdugan. “A venit acasa negru de suparare si m-a intrebat pe un ton sec daca sunt prietena cu Buzdu. I-am raspuns afirmativ.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Parasita de amant pentru ca nu i-a fost fidela
Stirea urmatoare: In slapi pe covorul rosu »
px

Stiri Asemanatoare

» Kiefer Sutherland i-a spart nasul unui stilist
» I-a spart dintii unui balerin

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox