Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Fundul lui Demi pe twitter
Stire din Showbiz publicata in 25 Mar 2009.

Mandru de fizicul impresionant al sotiei sale, actorul Ashton Kutcher s-a gandit sa le arate tuturor celor interesati cum arata Demi Moore in chiloti. Kutcher, in varsta de 31 de ani, a postat pe site-ul twitter cateva fotografii facute cu telefonul mobil in care Demi, doar in lenjerie intima, ii calca un costum.
“Il iubesc pe Dumnezeu pentru momentele acestea”, a notat Kutcher sub fotografiile cu sotia lui, in varsta de 46 de ani. Cum era de asteptat, imaginile cu Demi Moore au fost vizualizate de mii de curiosi, dornici sa o admire pe actrita si in alte ipostaze decat cele de pe covorul rosu. Daca in ceea ce priveste posteriorul lui Moore internautii nu au avut nimic de obiectat, majoritatea admirandu-i formele, nu acelasi lucru se poate spune si despre chilotii divei, care au starnit reactii vehemente. “Ce lenjerie intima urata are Demi! Parca ar fi baba”, a comentat un internaut.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Angelina Jolie slabeste cu piper
Stirea urmatoare: Prostituate, mancare si bautura la discretie pentru 70 de euro »
px

Stiri Asemanatoare

» Si-a aratat fundul la florarie
» Le-a arătat fundul bancherilor în semn de protest

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox