Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Ion Columbeanu a cantat la Pro TV
Stire din Showbiz publicata in 15 May 2009.

Tatal lui Irinel Columbeanu a facut ieri un gest incredibil. La 83 de ani si-a facut debutul public in muzica pentru a arata lumii cat de mult si-a iubit consoarta. Acesta a interpretat romanta pe care i-a scris-o iubitei in ziua in care a vazut-o intaia oara.
Ieri dupa-amiaza, Catalin Maruta a avut un invitat special la “Happy Hour”. Monica Columbeanu si-a convins socrul sa accepte, pentru prima oara, invitatia intr-o emisiune TV. Ion Columbeanu nu numai ca a acceptat sa vina la Pro TV, dar a pregatit un moment extrem de emotionant. Seniorul a cantat o romanta in memoria sotiei lui, care a murit in decembrie anul trecut. Pentru ca emotiile au fost coplesitoare, tatal lui Irinel a ales varianta play-back. A facut dedicatia cu lacrimi in ochi, tinand in brate portretul femeii iubite, si a interpretat, miscat, cantecul pe care l-a scris in ziua in care si-a vazut sotia pentru prima oara. Ion Columbeanu a povestit ca, dupa ce a scris versurile inspirat de frumusetea celei care urma sa devina doamna Columbeanu, a mai trecut o perioada pana a cunoscut-o.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « “Iubitul meu e foarte bun la pat!”
Stirea urmatoare: Delia a regizat un sarut intre homosexuali »
px

Stiri Asemanatoare

» Oana Sarbu a cantat in hol la George Copos
» Madonna a cântat în ploaie la Rio
» ”The Boss” a cântat în faţa a 80.000 de persoane reunite pentru Obama

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox