Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Oana Sarbu a cantat in hol la George Copos
Stire din Diverse publicata in 24 Mar 2009.

Daca pana acum castigau lejer doar lansand cate un album, in functie de anotimp si inspiratie, vremurile s-au mai schimbat si artistii sunt nevoiti sa accepte si contracte mai putin generoase, care insa le asigura un trai decent si interesant.
Este si cazul Oanei Sarbu, actrita din “Liceenii”, cunoscuta mai bine astazi drept iubita jurnalistului Robert Turcescu. Paparazzii CANCAN au surprins-o pe artista cantand, impreuna cu o formatie de instrumentisti, pe holul hotelului Crowne Plaza, care apartine omului de afaceri George Copos, care se stie, nu este deloc mana larga. Chiar daca valoarea contractului nu este foarte mare, cert este ca Oana & comp. fac un show de zile mari, care nu trebuie ratat. Muzica de calitate, discreta, antidotul ideal pentru cei care sufera de depresie din cauza vremurilor grele si a buzunarelor tot mai goale.
Nu este prima data cand Oana accepta astfel de contracte, ea cantand de pilda, cu trei ani in urma intr-un cazinou din Sinaia, ocupatie care ii aducea, dupa cum sustinea ea, bani frumosi. Si fosta vedeta TV Horia Brenciu are o strategie anticriza, materializata tot printr-un contract cu un hotel. El a acceptat sa cante la hotelul Hilton, din Bucuresti. Reducerea cheltuielilor pare sa fie un concept adoptat si de popularul cantaret de pop indragostit de Gica Petrescu si Frank Sinatra. In imaginile surprinse de paparazzii CANCAN, Horia Brenciu isi cara singur “efectele speciale”. In plus, artistul este si producatorul Cabaretului.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Benone Sinulescu sare in apararea Mariei Ciobanu
Stirea urmatoare: Cristian Cioaca are un BMW X5 »
px

Stiri Asemanatoare

» Ion Columbeanu a cantat la Pro TV
» Madonna a cântat în ploaie la Rio
» ”The Boss” a cântat în faţa a 80.000 de persoane reunite pentru Obama

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox