Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Benone Sinulescu sare in apararea Mariei Ciobanu
Stire din Diverse publicata in 24 Mar 2009.

Nea Beni a devenit, luni dimineata, in timpul emisiunii matinale prezentate de Monica Anghel si Bogdan Miu, avocatul neplatit al Mariei Ciobanu. In numele prieteniei care ii leaga de-o viata, dar mai ales pentru ca aceasta locuieste temporar in Los Angeles si nu se poate apara, Benone Sinulescu a fost “nevoit” sa dezvaluie starea de sanatate precara a Mariei Ciobanu, care, la cei 72 de ani ai sai, se chinuie cu un astm bronsic.
“A fost catalogata pe nedrept Maria Ciobanu ca nu a venit la inmormantare, de la Los Angeles. Ea este un om suferind care are astm bronsic. In fiecare iarna se duce la fiica sa, Camelia, la Los Angeles. Se simte mai bine acolo, unde e altfel clima, e mai calda. Ea ar fi venit si ar fi trecut peste toate astea (n.r. – scandalurile pe care cei doi le-au avut pentru custodia lui Ionut), dar nu a putut sa calatoreasca, domnule. Nu vii de la Urziceni sau Pitesti, vii de peste mari si tari. Are 72 de ani, totusi, e de varsta mea”, a incercat sa explice Sinulescu. Maria Ciobanu si Ion Dolanescu au fost impacati in urma cu cativa ani de catre fiul lor, Ionut. De altfel, se stie ca, Ionut a fost preferatul marelui cantaret, care ar fi spus ca ii lasa lui toata averea daca ii ofera un nepot. Culmea este ca, in octombrie anul trecut, acesta a venit pe lume, dar nu se stie daca regretatul interpret a avut timp sa-si scrie testamentul. Astfel ca averea lui Dolanescu, estimata la 2 milioane de euro, ar putea fi in totalitate a lui Ionut, sau impartita cu fratele lui, Dragos.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Madonna s-a despartit de Jesus
Stirea urmatoare: Oana Sarbu a cantat in hol la George Copos »
px

Random Posts

» Şi-a tăiat penisul ca să nu se însoare
» Jim Carrey îşi amuză iubita făcând striptease prin webcam
» Protest pentru modificarea Legii taximetriei
» Cove a slabit 16 kg in doua luni si jumatate
» Preşedintele Irlandei şi-a început vizita de stat în România
» Au facut sex la Windsor
» Si-a facut gradina zoologica acasa
» Primul automobil al Grupului Renault produs integral în România, în 2011 – 2012
» Oferte înşelătoare la produse IT, pe şase site-uri româneşti
» Teleorman: 353.200 alegători, aşteptaţi la urnele de vot

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox