Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Isi mareste sanii de mana cu Iulia Vantur
Stire din Showbiz publicata in 22 May 2009.

Stirista Iulia Parlea s-a hotarat sa-si ajusteze bustul pentru a elimina un complex mai vechi. A trebuit sa-l convinga pe Iulian ca are nevoie de aceasta operatie.

Prezentatoarea Observatorului de dimineata de la Antena 1 va face azi un pas important. Iulia Parlea va fi supusa unei interventii de augmentare mamara, care o va ajuta sa scape de un complex mai vechi. Aceasta s-a plans in repetate randuri prietenelor ei ca are probleme cu costumul de baie si s-a saturat sa se jeneze atunci cand merge la plaja. Se pare ca se gandeste de ceva timp la silicoane, insa acum s-a hotarat si nu vrea sa mai astepte, chiar daca va fi nevoita sa-si sacrifice vacanta in aceasta vara, pe perioada recuperarii. Surse din anturajul ei ne-au povestit ca, astazi, stirista se va urca pe masa de operatii a doctorului Octavian Badea. Pentru sustinerea moralului, o va insoti la clinica prietena ei Iulia Vantur, care a trecut deja printr-o astfel de interventie si stie exact ce are de facut. Se pare ca Iulian Moga, iubitul Iuliei, nu a fost foarte incantat de decizia acesteia de a-si mari bustul. In cele din urma, insa, s-a vazut nevoit sa accepte, vazand-o foarte determinata. Contactata telefonic, Iulia a recunoscut ca va apela la serviciile esteticianului, insa a refuzat sa comenteze mai mult.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Are paşaport de Cartea Recordurilor
Stirea urmatoare: Mircea Radu vrea sa se faca producator »
px

Stiri Asemanatoare

» Pamela îşi măreşte iar sânii
» Si-a marit sanii cu inca un numar
» Raicu îşi lipeşte sânii cu scotch la şedinţa foto
» Keira Knightley nu a vrut sa-si mareasca sanii digital

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox