Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Mircea Radu vrea sa se faca producator
Stire din Showbiz publicata in 22 May 2009.

Dupa ce i-a fost scoasa din grila emisiunea pe care a moderat-o aproape zece ani, vedeta de la Antena 1 pare sa nu-si mai gaseasca locul in fata camerelor de luat vederi.

Constanta de care a dat dovada Mircea Radu, gazduind timp de un deceniu acelasi format TV, nu este, in acest moment, un punct forte. Se pare ca antenistul nu se gandeste la un nou proiect de emisiune asa cum au facut, atunci cand a fost cazul, toti colegii lui de breasla, ci, mai degraba, la o retragere din bataia reflectoarelor. Unul dintre apropiatii vedetei TV ne-a declarat ca Mircea Radu se gandeste deja la o reprofilare. “L-am auzit vorbind despre productia TV. Initial am crezut ca vrea sa-si deschida o firma de profil, insa a tinut sa precizeze ca l-ar tenta nespus de mult sa-si continue colaborarea cu televiziunea din rolul de producator. Dupa zece ani de televiziune cu audiente record, el considera ca este o varianta exceptionala. De invatat categoric a invatat multe in perioada aceasta”, ne-a declarat o sursa din preajma antenistului. Sa fie vorba despre aceeasi intuitie pe care a avut-o Mihaela Radulescu, anticipand declinul ce urma, sau pur si simplu intreaga poveste este legata de o serie de nemultumiri ale lui Mircea Radu.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Isi mareste sanii de mana cu Iulia Vantur
Stirea urmatoare: Banica Jr. purta adidasi contrafacuti »
px

Stiri Asemanatoare

» Mircea Radu spune azi adio micului ecran

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox