Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Iubitul Andreei Raicu a asteptat-o cinci ani
Stire din Showbiz publicata in 16 Apr 2009.

De cateva saptamani, in viata Andreei Raicu exista un nou barbat. Stefan Culetu, fiul fostului prefect de Constanta, Danut Culetu, s-a afisat tot mai des in compania vedetei de la Prima TV, fiind prezent inclusiv la sfintirea casei pe care Andreea si-a construit-o in cartierul 1 Mai din Bucuresti. De altfel, idila lor este cunoscuta inclusiv de familia Culetu, tatal lui Stefan declarand ca sotia lui i-a aratat mai multe fotografii cu fiul sau si Andreea Raicu.
Ce nu se stie este ca Stefan Culetu nu este o prezenta chiar noua in viata prezentatoarei, el curtand-o inca de acum cinci ani. Potrivit unor surse din anturajul acestuia, el a pus ochii pe Andreea in urma cu mai mult timp, pe vremea cand incerca sa isi revina dupa o pasiune neimpartasita. Se pare ca Stefan a fost foarte indragostit de o alta vedeta tv, Diana Munteanu, pentru cucerirea careia a facut multe eforturi. Conform informatiilor noastre, acesta ii facea numeroase cadouri, printre care haine, genti si telefoane, si, sustin gurile rele, i-ar fi inchiriat chiar un apartament de lux in Bucuresti.

Pe larg:Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Moni Columbeanu l-a inlocuit pe Voicu zis Ricky Martin
Stirea urmatoare: A pierdut mostenirea, dar a ramas cu vila din Dorobanti »
px

Stiri Asemanatoare

» Madonna isi face iubitul DJ
» Iubitul o foloseste pe Vantur ca sa-l lanseze la Moga
» Si-a reclamat iubitul la OPC ca a parasit-o inainte de nunta
» Isi lanseaza iubitul in muzica
» Iubitul Mihaelei isi ia arma
» Mantea şi-a visat iubitul însurat!

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox