Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Isi lanseaza iubitul in muzica
Stire din Showbiz publicata in 17 Apr 2009.

Moderatoarea “Tonomatului DP2″ are planuri mari cu jumatatea sa, creatorul de moda Alexandru Ciucu. Dupa ce a descoperit ca acesta are potential si ca vocea sa poate sa fie lucrata si pusa in valoare de un profesor de canto, Alina Sorescu a inceput sa-si pistoneze iubitul sa se apuce de cantat. Planul sau a dat roade, iar de Paste, Alexandru, va debuta ca solist, alaturi de baietii de la Distinto.
Alina Sorescu vrea sa-si vada iubitul pe scena. Solista a inceput sa caute solutii pentru a-si duce visul la indeplinire, fiind ferm convinsa ca descoperirea ei nu este o simpla intamplare. Iar de la dorinta la realitate se pare ca nu a mai fost de facut decat un singur pas, mai ales ca indragostitii se invart de ceva vreme in lumea artistica – ea cu state vechi de plata in meseria de solist, iar el fiind deja un designer vestimentar care creeaza printre altele si tinute de scena. Din informatiile noastre, se pare ca, Alexandru s-a pregatit intens pentru a urca pe scena. La un moment dat au aparut chiar zvonuri ca Ciucu ar lua lectii de canto la scoala Danei Dorian, cea care, l-a initiat si in actorie, cu ceva timp in urma.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Anda Adam declara razboi politistilor
Stirea urmatoare: I-au pus un vibrator roz in parbriz »
px

Stiri Asemanatoare

» Madonna isi face iubitul DJ
» Iubitul o foloseste pe Vantur ca sa-l lanseze la Moga
» Si-a reclamat iubitul la OPC ca a parasit-o inainte de nunta
» Iubitul Andreei Raicu a asteptat-o cinci ani
» Iubitul Mihaelei isi ia arma
» Mantea şi-a visat iubitul însurat!
» Nina Cassian îşi lansează două volume în România

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox