Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Anda Adam declara razboi politistilor
Stire din Showbiz publicata in 17 Apr 2009.

Saptamana trecuta, vedeta a trait o experienta traumatizanta. Aceasta a fost anuntata telefonic ca bunicii ei au fost victimele unui jaf. Un grup de talhari au intrat peste ei cu forta si le-au furat toti banii pe care i-au gasit in locuinta. Desi infractiunea a fost comisa ziua in amiaza mare, politistii nu s-au grabit sa faca vreun demers pentru prinderea hotilor.
Cantareata a jurat ca va face tot ce-i sta in putinta pentru pedepsirea talharilor care au intrat peste bunicii ei ziua in amiaza mare si, pe langa faptul ca le-au luat toti banii din casa, le-au provocat traume serioase. Desi jaful a fost anuntat imediat la politie, a trecut aproape o saptamana si batranii care au crescut-o pe Anda Adam nu au mai primit niciun semn. Aceasta a povestit pe site-ul Apropo.ro ca incidentul a marcat-o nespus si nu va sta cu mainile in san, pana ce hotii nu vor fi prinsi. Se pare ca infractorii s-au dat drept o echipa de deratizare si, cu toate ca batranii nu le-au permis accesul in casa, au fortat usa, au intrat si au scotocit apartamentul pana au gasit bani, 70 de milioane de lei vechi. Cu o astfel de captura, au plecat multumiti. In secunda urmatoare, bunicii Andei au pus mana pe telefon si au alertat politia. La fata locului s-a prezentat un echipaj.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Andreea Spataru isi va boteza fiica Maria
Stirea urmatoare: Isi lanseaza iubitul in muzica »
px

Stiri Asemanatoare

» Morar i-a declarat razboi lui Brancu
» Razboi cu acuzatii sexuale!
» Anda Adam, “combinata” de elevul porno
» BCE: Este cea mai gravă criză de la al doilea război mondial
» Depozit de bombe în curtea unui sătean
» Campanie de informare privind pericolul proiectilelor vechi

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox