Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Iulia Vantur, combinata cu un bucatar
Stire din Showbiz publicata in 10 Mar 2009.

Blonda a inceput sa iasa cu un tanar care are o emisiune TV in care recomanda retete culinare si pe care l-a cunoscut pe vremea cand era iubita lui Marius Moga. Desi ne-a declarat ca se antureaza “amical”, Nicolai a scapat un “deocamdata”, tradandu-si fara sa vrea interesul fata de vedeta Pro TV.
Imediat ce despartirea de Marius Moga a fost facuta publica, Iulia Vantur a fost asaltata de admiratori. Dupa ce paparazzii CANCAN au surprins-o pe blonda de la “Dansez pentru tine” ridicand un buchet urias de trandafiri rosii trimisi de Bogdan Ivanof (n.r. – cumnatul Simonei Patruleasa), pe lista “doritorilor” a mai aparut un nume – Nicolai Tand, managerul clubului Fratelli. Tanarul are 36 de ani, s-a nascut in Maramures si de ceva timp realizeaza o emisiune culinara la Euforia TV. Deoarece este prea devreme sa vorbeasca despre o poveste de dragoste, Iulia si Nicolai incearca sa se ascunda in spatele unei prietenii aparute din senin, culmea!, la scurt timp dupa ce Iulia a devenit disponibila.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Mihai Trăistariu, în duet cu C.C. Catch
Stirea urmatoare: Si-a avertizat rivalii la televizor »
px

Stiri Asemanatoare

» Iulia vântur, weekend cu Moga
» Iulia Vantur vrea sa fie actrita
» Iulia Vantur s-a impacat cu Marius Moga
» Anda Adam, “combinata” de elevul porno

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox