Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Iulia Vantur s-a impacat cu Marius Moga
Stire din Showbiz publicata in 16 Mar 2009.

Concertul sustinut de Smiley, vineri seara, la Sala Palatului i-a ridicat mingea la fileu vedetei Pro TV Iulia Vantur. Blonda a profitat de aparitia lui Marius Moga pe scena, alaturi de Smiley, pentru a-l vizita dupa aceea in culise. Se pare ca dupa tatonarile esuate cu Nicolai Tand, bucatarul de la Euforia TV si managerul clubului Fratelli, stirista si-a reanalizat sentimentele pentru fostul iubit.
Prezentatoarea emisiunii “Dansez pentru tine” a renuntat la vestimentatii elegante in favoarea unei perechi de jeansi si a unui tricou, asortate cu cizme negre si haina de piele, in aceeasi nuanta, pentru a fi in ton cu stilul adoptat de fostul ei iubit, compozitorul Marius Moga.
In sala, blonda a facut echipa cu cele doua bune prietene, Dj Wanda si Paula Chirila, carora le-a impartasit trairile intense din timpul show-ului. In partea stanga, vedeta Pro Tv a fost vecina cu Iulia Parlea si Iulian Moga, cuplu cu care a si locuit in vila din Baneasa, pe vremea cand era iubita lui Marius Moga. Blonda s-a dezlantuit pe melodiile interpretate de Smiley si prietenii lui. Punctul culminant l-a constituit aparitia pe scena a lui Marius Moga, moment in care Iulia si-a pus mainile in cap de bucurie. Ea s-a dovedit cea mai infocata spectatoare a lui Moga, miscandu-si bratele non stop, in vreme ce fredona piese precum “Am bani de dat”, “In lipsa ta”, “Daca ai fi un cantec”. Stirista nu s-a ridicat la dans, preferand
sa-i lase culoar liber Andreei Banica, aflata in spatele ei si care, din pricina sarcinii avansate, nu putea sa stea in picioare.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Tine regim cu iaurt
Stirea urmatoare: Daniela Gyorfi si-a aratat chilotii in fata blocului »
px

Stiri Asemanatoare

» Iulia vântur, weekend cu Moga
» Iulia Vantur vrea sa fie actrita
» Iulia Vantur, combinata cu un bucatar

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox