Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Lichidat de mafia kung fu?
Stire din Showbiz publicata in 09 Jun 2009.

O societate secreta de kung fu “i-ar fi inchis gura” starului David Carradine, mort saptamana trecuta in conditii suspecte intr-un hotel din Bangkok, din cauza ca acesta ar fi amenintat ca le face publice secretele, sustine avocatul familiei actorului. Intr-o rasturnare de situatie demna de filmele de actiune, avocatul Mark Geragos a declarat public faptul ca David ar fi fost ucis pentru ca stia prea multe despre mafia artelor martiale, cu care se pare ca avea legaturi stranse.
“David era un om misterios, cu multe secrete periculoase”, a declarat fosta sotie a actorului, Marina Anderson. Atat avocatul cat si familia acestuia refuza sa creada ca starul a murit pur si simplu in timpul unui joc sadomasochist, chiar daca acesta a fost descoperit de politie dezbracat, cu o funie legata de gat, incheieturi si de penis. Familia lui Carradine a cerut FBI-ului sa se implice in ancheta desfasurata de autoritatile din Thailanda. “David cerceta indeaproape societatile secrete de arte martiale si avea de gand sa scoata multe lucruri incomode la iveala”, a explicat, la emisiunea “Larry King Live”, Geragos, care este un avocat faimos la Hollywood si care i-a avut clienti pe Michael Jackson, Winona Ryder sau Chris Brown. Societatile secrete kung fu dateaza de secole si au aparut initial ca grupuri umanitare, care luptau cu dinastiile corupte din China. Insa, in ultimii 200 de ani, majoritatea s-au transformat in societati mafiote.

Pe larg: cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Britney se masturbeaza
Stirea urmatoare: Si-a aratat fundul la florarie »
px

Random Posts

» Ministerul Educaţiei controlează 13 facultăţi cu profil medical
» Soluţii alternative pentru traficul rutier în perioada 1-4 aprilie
» Timiş: Festivalul Dramaturgiei Româneşti
» Summit Rusia-UE la 21 mai
» Târg de mărţişoare create de copii de la grădiniţe
» Românii preferă să fie şomeri în Spania, decât angajaţi în ţară
» Se trăieşte mai bine în România sau în Ungaria?
» Ministrul Mediului a primit o limuzina de 70.000 EURO
» Maia Morgenstern dă viaţă Ecaterinei cea Mare pe scena TNB
» Kate Winslet se simte grasă şi nefericită

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox