Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Lovita de o nevasta geloasa!
Stire din Showbiz publicata in 27 Mar 2009.

CANCAN a aflat ca, marti dupa-amiaza, Ana Maria a fost atacata si lovita de o femeie in timp ce era oprita cu masina la un semafor. Agresoarea a coborat din masina ei, a inceput sa dea cu picioarele in masina Anei, dupa care a lovit-o si pe aceasta. In tot acest timp, femeia ii reprosa vedetei TV ca i-a facut ochi dulci sotului ei, de care ar vrea, chipurile, s-o desparta. Printre potopul de reprosuri, sotia geloasa a inceput sa tipe fara noima ca barbatul ei i-ar fi cumparat prezentatoarei chiar si un apartament intr-un bloc de lux. Surse din politie ne-au dezvaluit ca Ana Maria a depus deja o plangere in care o acuza de lovire pe cea care a atacat-o. “Dupa ce vor fi audiate ambele parti, dar si martorii, abia atunci se vor dispune masurile care se impun”, ne-au mai precizat sursele noastre.
Mai mult, reporterii au descoperit ca agresoarea este sotia unui afacerist de origine irakiana, care, mai demult, a cumparat de la Ana o cafenea, mai precis “Cafe de la Grenouille” din Bucuresti.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Monica Columbeanu vine la «Dansez pentru tine»
Stirea urmatoare: Soacra Andrei o someaza sa-i faca o nepotica »
px

Stiri Asemanatoare

» Lindsay, lovita in fata de bodyguard
» Andreea Antonescu şi-a găsit maşina lovită
» Femeie lovită pe trecerea de pietoni
» Linsday Lohan a fost lovita de o motocicleta la New York

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox