Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Madalina Manole s-a ingrasat 15 kilograme
Stire din Showbiz publicata in 28 Apr 2009.

De cand a aflat ca este insarcinata Madalina Manole traverseaza cea mai frumoasa perioada din viata ei. Peste putin timp artista isi va vedea visul cu ochii, devenind, pentru prima oara, mama. Pentru ca puiul ei sa fie sanatos tun, artista respecta cu sfintenie indicatiile medicului si sta departe de tot ce inseamna stres, efort sau emotii.
Aflata in a saptea luna de sarcina, cantareata a inceput sa ia proportii serioase, de altfel normale in aceasta perioada. “Madalina se simte foarte bine. Este din ce in ce mai grasa. A luat in greutate vreo 15 kilograme. Mananca mult si de toate. Nu se abtine de la nimic. De felul ei este gurmanda, asa ca nu are vreo pofta in plus”, ne-au povestit persoane din anturajul vedetei.
Se pare ca artista si-a propus sa se rasfete din punct de vedere culinar in perioada sarcinii, pentru ca dupa ce acest capitol se va incheia ea va reveni la un regim dur pentru a scapa de surplusul de kilograme. De altfel, silueta cu care ne-a obisnuit “fata cu parul de foc” era rezultatul unei alimentatii atent supravegheate si a orelor de sport.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Nikita naste cu doctorul Andreei Marin
Stirea urmatoare: I-a promis iubitului un dans in dormitor »
px

Stiri Asemanatoare

» Mădălina Manole, mămică de băiat la 41 de ani!
» Madalina Manole se marita la toamna
» S-a ingrasat opt kilograme in patru luni
» Renee Zellweger s-a îngrăşat pentru a-şi găsi un iubit

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox