Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

I-a promis iubitului un dans in dormitor
Stire din Showbiz publicata in 28 Apr 2009.

Vedeta Antenei 1 a profitat de zilele libere pe care le-a avut de Paste si a petrecut o minivacanta la Istanbul, doar in compania iubitului ei, Bogdan. Pasionata de dans, avand in vedere ca multi ani a fost animatoare in cluburi, Daniela Crudu a tinut mortis sa-si achizitioneze un costum de cadana, ea avand un scop precis si anume sa-si surprinda partenerul in dormitorul conjugal.
Sexy-asistenta de la matinalul Antenei 1 si-a procurat o vestimentatie adecvata pentru dansurile orientale. Danielei Crudu i-a cazut cu tronc imbracamintea de cadana, in timp ce se plimba printr-un bazar din Istanbul. Ca sa fie sigura ca i se potriveste, ea s-a echipat in magazin, fiind incantata de voalul auriu, care ii lasa la vedere formele: bustul ei siliconat fiind acoperit, din loc in loc, de cativa banuti aplicati pe materialul transparent. Conform unor surse din anturajul acesteia, bruneta a negociat la sange, reusind sa obtina hainele de dans la jumatate de pret. “Si-a luat un costum de cadana ca sa danseze special pentru iubitul ei. S-a amuzat teribil la negocieri. Dupa caz, vorbea cu turcii si in romana si in engleza. La final a platit in jur de 100 de lire turcesti, adica a obtinut o reducere substantiala”, ne-a declarat o persoana apropiata vedetei de la Antena 1. Asistenta lui Razvan si Dani si-a facut provizii de farduri si gablonturi din Istanbul, fiind dezamagita de posibilitatile reduse de a-si innoi garderoba.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Madalina Manole s-a ingrasat 15 kilograme
Stirea urmatoare: Propune haine antiviolenta »
px

Random Posts

» Kylie Minogue s-a logodit
» Sindicaliştii de la Dacia ies din nou în stradă
» Nina Cassian îşi lansează două volume în România
» Trupele ruse se retrag din Georgia
» Adelina, rochie de 100.000 €?
» BEC, rezultate parţiale ora 11,00: Băsescu – 32,84%, Geoană – 29,82%
» Republica Cehă a preluat preşedinţia Uniunii Europene
» Paris Hilton şi-a cumpărat o maşină roz
» Marius Marinescu a venit la vot cu un ”pahar anti-mafie’
» Companiile vor avea acces gratuit la un soft de traducere oferit de CE

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox