Stirile tale zilnice

Stiri

Cultura Economie Educatie Externe Social Turism Sanatate Sport Auto Politica Showbiz Justitie Contactati-ne

Moni Columbeanu isi terorizeaza ajutoarele
Stire din Showbiz publicata in 22 Apr 2009.

Invitata din nou la emisiunea “Cireasa de pe tort”, sotia miliardarului Irinel Columbeanu s-a dat in stamba, admonestandu-si fara jena soferul si bucatarul care a ajutat-o la gatit. Monica si-a certat ajutoarele atat in supermarket, cat si acasa, prinzand ocazia de a le aduce aminte si de diferite greseli, mai mult sau mai putin inchipuite, din trecut.
Dupa ce a participat la una dintre editiile emisiunii “Cireasa de pe tort”, cand a concurat cu Delia Matache, Luis Lazarus si Daniel Iordachioaie, Monica Columbeanu a mai fost invitata odata pentru editia speciala de Paste. De aceasta data sotia lui Irinel Columbeanu a concurat cu Maria Carneci, Jasmine si Jean de la Craiova. Considerandu-se mai experimentata, Moni nu a mai apelat la un bucatar francez, ca data trecuta, ci doar la bucatarul familiei, Ovidiu. Din pacate pentru ajutorul ei, experienta s-a dovedit cat se poate de cruda si nu din cauza gradului de dificultate al misiunii culinare, ci din cauza tiraniei patroanei sale. Aceasta nu a scapat ocazia de a-i reprosa depistarea unui fir lung de par brunet in farfuria ei in urma cu mai multe luni si a avut grija sa se strambe la orice indicatie pe care acesta s-a oferit sa i-o dea pentru a o ajuta la gatit sau la aranjatul mesei.

Pe larg: Cancan

px
px

Etichete: , ,

Daca doresti, poti lasa un raspuns ( trackback)
px
Stirea precedenta: « Au vopsit ouale cu carioca
Stirea urmatoare: Are interzis la “Dansez pentru tine” »
px

Stiri Asemanatoare

» Moni Columbeanu l-a inlocuit pe Voicu zis Ricky Martin
» Tăriceanu: Guvernul suplimentează ajutoarele pentru sinistraţi
» Ajutoarele pentru încălzire – majorate de la 223 la 262 lei

Spune-ti parerea


Stiri

Va recomandam

© 2024 Stiri | Entries (RSS) and Comments (RSS)

itbox, Jocuri, Fun, Testeaza Viteza, Antivirus, Taxi, Subtitrari, Sonerii Polifonice, Vremea, Anunturi, Promovare Web, Revista Presei, Sport, Radio, Ziare, Forum, IRC, Chat, Horoscop, Director Web, Contact, Program TV, Muzica, Download, Stiri, Optimizare site, Anunturi, professional security, Targu Jiu Online

itbox